Klä dig rätt för hundpromenaden

För att du och din hund ska få ut så mycket som möjligt av er promenad är det viktigt att du tänker på hur du klär dig. Men det kan vara svårt att veta hur man ska klä sig oavsett vilket tillfälle det är. Därför får du i den här artikeln tips på hur du kan tänka för att klä dig passande för hundpromenaden.

Överdelar

Till att börja med är det bra om du tänker på hur du klär dig upptill. Om du ska promenera på våren eller sommaren kan du klä dig i en bekväm t-shirt. Det finns snygga t-shirts som är lämpade för hundpromenaden såväl som vardagen och fest. Därför är en t-shirt mångsidig och kan användas för olika aktiviteter. Du kan välja mellan t-shirts i olika färger och storlekar. Är det kallare kan du ha på en huvtröja eller en jacka över. Om det är riktigt varmt kan du ha på dig ett linne. Det viktigaste du ska tänka på är att plaggen ska vara lätta att röra sig i och andas bra.

Nederdelar

Även när det kommer till den nedre delen av kroppen har du många valmöjligheter. Men även här kan det vara bra att tänka på flexibiliteten. Därför ska du inte ha på dig dina tightaste jeans utan istället välja byxor som sitter löst längs kroppen och går att röra sig i på ett smidigt sätt. Det finns även särskilda träningstights som absorberar svett och är flexibla att röra sig i och uppmuntrar till hundlek.

kheera